Hallo leden en ouders,

Ik ben Rob van Rhijn, 59 jaar getrouwd en oud lid van Dschen Dui. Als oud lid volgde ik de lessen op woensdagavond van Cees de Jongh bij Dschen Dui. Deze gaf toen Aiki-jitsu. Ik kan terugkijken op een fantastische en gezellige tijd van veel lol en veel verbouwingen en opknapdagen bij Dschen Dui samen met veel leden. Het oude karakter heeft Dschen Dui niet verloren. Als oud lid heb ik mijn steentje bijgedragen aan het pand zoals het er nu nog steeds bij staat. Het voelt weer als thuiskomen.

Doordat mijn dochter Daphne weer Karate lessen ging volgen bij Hugo is mij gevraagd om vertrouwenspersoon te worden van Dschen Dui. Ik heb daar direct positief op geantwoord want een vereniging moet schoon blijven van ongewenst gedrag en als ik in deze rol als vertrouwenspersoon een bijdrage mag leveren is dit prettig. Mocht je dan toch ongewenst gedrag oplopen dan is het prettig iemand te hebben waar je je verhaal kwijt kan in de wetenschap dat het vertrouwelijk blijft als je dit wilt. Samen kunnen we dan altijd aan een oplossing werken. Uiteraard staat mijn mailadres of telefoon voor jullie open. Ik zal altijd reageren.

Als het even lukt gaan we op korte termijn op de maandagavond (leraar discipline wissel) van 20.30-22.00 uur starten met Aiki-Jitsu onder de vleugels van Cees de Jongh 8e Dan Aiki-Jutsu en hoog aangeschreven in de sportwereld van Martial Arts en bij de diverse sportbonden. Na wat gesprekken heb ik Cees enthousiast gemaakt om zijn oude vereniging weer te komen ondersteunen met de geweldige discipline Aiki-Jitsu een combinatie van Aikido en Ji Jitsu. Cees gaat hiermee aan de slag en probeert met een van zijn gediplomeerde lesgevende studenten, les te gaan geven op deze maandagavond. Kom dus gerust eens langs als we zo ver zijn om te kijken of je het leuk vind en neem een vriend of kennis mee.

Ik hoop dat er geen beroep gedaan wordt op ons als vertrouwens personen want dan hebben we ons doel al bereikt. Ik wens ieder een veilige sport beoefening en plezier met elkaar tijdens en na de les.

Vriendelijke groeten Rob van Rhijn

Telefoon: 0640220840
E-mail: robvanrhijn@gmail.com