Vertrouwens-contactpersoon


Dagmar TaylorDagmar Taylor

Mijn naam is Dagmar Taylor. Ik ben geboren in 1979 en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Haarlem. In het dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerker en coach bij Partou kinderopvang in Santpoort. Tijdens mijn werk voer ik met enige regelmaat vertrouwelijke gesprekken met kinderen, ouders of collega’s.

Sinds 2012 sport ik met veel plezier bij Dschen Dui. De lessen van Tai Chi vind ik echt geweldig om te volgen. Ook de sfeer onderling vind ik erg prettig. In de jaren heb ik ook enkele lessen jiujitsu en Pencak silat gevolgd. Veelal als vervanging, wanneer er geen Tai chi kon zijn.

Ondanks de roerige tijden, heb ik de sfeer bij Dschen Dui altijd als heel erg goed ervaren. Bij de verschillende disciplines heb ik veel leuke mensen ontmoet. Daarom wil ik me inzetten om de goede sfeer binnen de club te bevorderen. Ik was dan ook erg enthousiast toen mij werd gevraagd als vertrouwenspersoon binnen de club te fungeren.

Ik vind het zonde als iemand zich op onze vereniging niet prettig of zelfs onveilig voelt. Dus mocht er iets zijn waar je mee zit, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Een sportieve groet, Dagmar

Telefoon: 0614587675
E-mail: larsdagmar.taylor@gmail.com

Vragen of opmerkingen?

Heb jij een vraag over lessen, bepaalde disciplines of andere
opmerkingen, neem dan contact met ons op.